Jól szeretnétek magatokat érezni a saját esküvőtökön? Ugyanis hiába tervezed el az esküvőd percről percre, az élet mindig közbeszól. Egy jó ceremóniamester rutinból megoldja problémákat, sőt úgy dolgozik, hogy a problémák nagyrészt be se következzen, mert ő megelőzi azokat.

Ceremóniamesterként az esküvő teljes egészében az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés céljait szolgálom, az eseményre pontosan, felkészülten érkezem.

Az esküvő előkészítésében tudásom legjavát adom, hogy az esküvő forgatókönyve szerint megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon. Minden esetben felhívom a párok figyelmet az előkészítés során az esetleges problémás helyzetekre és erre vonatkozóan megoldást is javasolok. Ceremóniamesterként figyelembe veszem és összehangolom a pár igényeit, a vendégek kulturális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket. Szükség esetén felhívom a figyelmet a lehetséges konfliktusokra, és megoldást kínálok ezek elkerülésére.

Soha semmilyen körülmények között nem erőltetek a párra olyan eseményt, amely nem összeegyeztethető a pár sajátos stílusával, igényeivel. Ceremóniamester szolgáltatásomat kérheted egyéniben, mint kizárólag ceremóniamester,  vagy Dj + Ceremóniamester kombóban. Az esküvő ceremóniamester nélkül picit kaotikus, mert nincs rendes ritmusa, a vendégek nem tudják pontosan, mikor mi következik, titeket találnak meg mindenféle problémával, és ti nem tudjátok kiélvezni azt a  napot, amire nagyon régóta készültetek.

Gyakori kérdés az esküvőjüket szervező  pároknál,  amúgy is egy csomó pénzbe kerül az esküvő, miért is költenénk még erre is.

Egy jó ceremóniamester vezetése alatt az esküvői program természetes ritmusban halad. A vendégek tudják, mikor mi történik, a stáb is tudja mikor mi fog történni.  Nektek nem kell aggódnotok, hogy a korábban eltervezett programpontok megtartódnak-e, mert a ceremóniamester ott van a háttérben és figyel.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor kérj ajánlatot vagy még több infót az alábbi linken 🙂

KATTINTS IDE

Referenciákat és véleményeket a munkámról itt találsz 🙂

Categories: